مطالعه جديد نشان مي دهد افزودني هاي استفاده شده در اکثر غذاهاي فرآوري شده با بروز سرطان روده در موش ها مرتبط بود.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، به گفته محققان دانشگاه ايالتي جورجيا امولسيون هاي افزوده شده به غذاها موجب بهبود بافت و افزايش مدت زمان نگهداري آنها مي شود.
محققان دريافتند در موش ها، مصرف مداوم دو امولسيون متداول منجر به تغييراتي در باکتري هاي روده شد که اين تغييرات عامل محرک التهاب و سرطان روده شدند. اين دو امولسيون شامل پلي سوربات ۸۰ و کربوکسي متيل سلولز بودند.
سرطان روده علت اصلي مرگ ناشي از سرطان در سراسر دنياست. شواهد متعددي نشان مي دهد که ميکروب هاي روده در بروز سرطان روده نقش دارند.
اميلي ويينوي، سرپرست تيم تحقيق، در اين باره مي گويد: «شيوع سرطان روده از اواسط قرن ۲۰ به شدت در حال افزايش است. ويژگي اصلي اين بيماري، وجود ميکروبي تغييريافته در روده است که باعث ايجاد محيطي مناسب و مطلوب براي تشکيل تومورها مي شود.»
همين تيم تحقيق در گزارشات قبلي خود اعلام کرده بودند که مصرف امولسيون هاي رژيمي موجب ايجاد التهاب با درجه پايين در روده مي شود.
منبع:مهر